Çerkezköy'de Taksiler dezenfekte edildi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na bağlı ticari Taksilerin dezenfekte edilmesi ile ilgili Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, "Korona virüse karÅ?

Çerkezköy 17.03.2020 17:18:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan kooperatif araçlarının dezenfekte edilmesinin ardından ilçede hizmet veren ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bağlı ticari Taksiler de dün Çerkezköy Otobüs Terminali’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce dezenfekte edildi.  Sabah saatlerinde başlayan dezenfekte çalışmaları akşam saatlerine kadar devam etti. Ticari araçların dezenfekte çalışmalarında Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve Oda Başkan Vekili Hakan Fıçıcı’da hazır bulundu.

 

“TAKSİLERE VATANDAŞLARIMIZ DAHA RAHAT BİNEBİLİR”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı il genelinde olduğu gibi önceki gün ilçemizde hizmet veren toplu taşıma araçlarını korona virüs’e karşı dezenfekte etti. Bu günde yine il genelinde olduğu gibi ilçemizde de vatandaşların taksilere daha rahat binebilmesi amacıyla korona virüse karşı tüm taksiler dezenfekte edilerek tedbir alındı. Ayrıca kapalı taksi duraklarında da dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Bundan böylede Taksi ve durakların dezenfekte işlemleri düzenli olarak devam edecek. İlçemizde de toplu ulaşım araçlarının ardından ticari taksilerinde dezenfekte çalışmalarını yapan Büyükşehir Belediyemiz, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığımız ve Ulaşım Dairesi Başkanlığımızın yetkililerine esnafımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN    


0282 726 91 91
0282 747 65 10