Çanakkale şehitlerini saygı ve minnetle andık

Türkiye Cumhuriyeti'nin önsözünün yazıldığı, dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 105'inci yıl dönümü tüm

Çerkezköy 18.03.2020 15:23:00 0
Çanakkale şehitlerini saygı ve minnetle andık

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105'inci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çerkezköy’de çelenk sunma töreni düzenlendi.

 

 

ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü tüm ülkede olduğu gibi Çerkezköy’de de Çerkezköy Şehitliği'nde dün saat 09.30’da  anma töreni düzenlendi. Programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Garnizon Komutan Vekili Merkez Komutanı Piyade Albay  Erdoğan Keskin, Çerkezköy Başsavcısı Bayram Örenci, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Torun, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Erdinç Uzun, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Erdoğan ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, belediye meclisi üyeleri, Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, askeri erkan, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

 

 

KIRMIZI KARANFİL BIRAKTILAR

 

Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Çerkezköy Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'nin çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın şeref defterini imzalamasının ardından Çerkezköy Müftüsü İdris Çakmataş tarafından tüm şehitler için dua okundu. Programda protokol üyeleri, şehit aileleri ve vatandaşlar şehitlerin mezarlarına kırmızı karanfiller bırakarak onlar için dua etti.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10