Özen: iş yerleri bedelsiz olarak dezenfekte edilecek

Saray Esnaf Sanatkarlar Odası ve Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen yaptığı açıklamada; ilçe esnafını korona virüs hakkında bilgilendirmek amacıyla oda olarak çalıÅ

Saray 18.03.2020 15:42:00 0
Özen: iş yerleri bedelsiz olarak dezenfekte edilecek

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, korona virüs için dikkat çeken bir çalışma başlattıklarını açıkladı. Bu kapsamda Esnaf Odası’na üye olan tüm esnafların, işyerlerinde dezenfekte çalışması yapılması için, odaya kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini söyledi. Başkan Ali Özen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere bir süredir tüm dünyayı kasıp kavuran ve ülkemize de sıçrayan korona virüs salgını ile mücadele kapsamında önemli tedbirler alma gereğini duyduk. Bunlardan en önemlisi de dezenfekte çalışması. Biz oda olarak bu çalışmayı başlatmış bulunmaktayız” dedi.

 

“BU KONUDA HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI”


Korona virüs salgını konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çeken Başkan Özen, “Buradan tüm üyelerimize sesleniyorum; korona virüs salgınına karşı çok tedbirli davranmamız gerekiyor. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı ve biz oda olarak tüm üyelerimizin işyerlerini dezenfekte etmek için dezenfekte çalışmalarımıza başladık.” ifadelerini kullandı.

 

“ÜYELERİMİZİ KAYIT İÇİN ODAYA BEKLİYORUZ”


Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen, “Esnaf Odamız ve Kefalet Kooperatifi üyelerimizin odamıza gelerek kayıtlarını yapmalarını bekliyoruz. Biz oda olarak bir ilaç firmasıyla anlaştık. Ve tüm işyerleri ilaçlanarak dezenfekte edilecek. Tüm üyelerimiz bu konuda duyarlılık göstererek acilen odaya gelmeli ve kayıtlarını yaptırmalı.”diye konuştu. Oda Başkanı Ali Özen’in bu açıklamasının ardından Saray esnafı bu çalışma hakkındaki memnuniyetini dile getirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10