As: Sağlık çalışanlarımıza ulaşım ücretsiz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası korona virüsü salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında sağlıkçıların ulaşımını kolaylaştıracak yeni kararlar aldı. Çer

Çerkezköy 26.03.2020 15:22:00 0
As: Sağlık çalışanlarımıza ulaşım ücretsiz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası bir  yandan koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri titizlikle sürdürürken bir yandan da  Türkiye’de de görülmeye başlandığı günden bu yana fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarına bir nebze de olsa katkı sağlayacak uygulamalara imza atıyor.

 

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI'DA ÜCRETSİZ

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As yaptığı yazılı açıklamada "Odamıza bağlı Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde hizmet veren toplu taşıma kooperatif başkanlarımız ile yaptığımız toplantılar sonunda koronavirüsün yayılmasının önlenmesine yönelik çalışmalar yapan kamu ve özel sektörde çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza, bugünden itibaren toplu taşıma hizmetini ücretsiz olarak sağlayacağız. Bu anlamda Şoförler Odası yönetimi olarak, bu kararı almamızda etkili olan kooperatif başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca fedakarca ve özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum”diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10