Başkan Albayrak: Görevimizin başında olmaya devam edeceğiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ile gerçekleştirdiği video konferans toplantısı sonrasında "Bu günleri hep beraber, sağlıkla atlatacağımıza

Tekirdağ 27.03.2020 12:16:00 0
Başkan Albayrak: Görevimizin başında olmaya devam edeceğiz

Küresel bir sağlık krizine dönüşen koronavirüsü salgın hastalığına karşı ülkemizde ve ilimizde mücadele üst seviyede sürerken diğer yandan ise yerel yönetimler çalışmalarını aksatmamaya özen gösteriyor. Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ile video konferans sistemi üzerinden toplantı yaparak hem salgınına karşı alınan tedbirler hem de diğer çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

“GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Gerçekleşen video konferans toplantısının ardından açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ'a hizmet için görevine devam ettiğini belirtti. Başkan Albayrak, "Tüm dünya zor bir süreçten geçiyor. Vatandaşlarımız ve Tekirdağ için her türlü hizmete hazırız. Bu günleri hep beraber, sağlıkla atlatacağımıza inanıyorum.  Süreç boyunca bizler görevimizin başında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10