Çerkezköy'de sağlık çalışanlarına ücretsiz ekmek

Çerkezköy Fatih Mahallesi'nde bulunan İkra Unlu Mamulleri örnek olacak bir çalışmaya imza attı. İkra Unlu Mamulleri tüm Dünya'yı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı özveriyle çalış

Çerkezköy 29.03.2020 14:55:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Pelin Sokak'ta faaliyet gösteren İkra Unlu Mamulleri, başlattığı kampanya ile sağlık çalışanlarına ücretsiz ekmek ve unlu mamuller veriyor.

 

 

HERKESİN DESTEK VERMESİ GEREKİYOR

 

İkra Unlu Mamulleri işletmecisi Mehmet Sait Erdem yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı özveriyle çalışan sağlık çalışanları ile ailelerine, ekmek ve unlu mamulleri ücretsiz vereceklerini dile getirdi.Sağlık çalışanlarına bir nebze olsun teşekkür edebilmek adına böyle bir kampanya düzenlediklerini belirten Erdem "Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına karşı sağlık çalışanları büyük bir özveriyle mücadele ediyor. Onlar bizler için gece gündüz fedakarca ve büyük bir özveriyle mücadele ederken, bizler de onların bu fedakarlık ve gayretlerine karşı teşekkürü borç biliyoruz. Sağlık personeline katkı olsun diye böyle uygulamaya başladık. İnşallah gıda üreticileri ve satıcıları da bu yönde çalışmalar başlatırlar. Bu virüs ile mücadelede personellerimize bizlerin de  destek vermesi gerekiyor. Maddi ve manevi yanlarında olduğumuza dair girişimlerde bulunmamız gerekiyor. Her şeyi devletimize bırakmamamız gerekiyor. Üreticiler olarak kendi çapımızda elimizden ne geliyorsa onu yapmamız gerekiyor. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde koronavirüs süreci sona erene kadar kampanyamız devam edecek ve sağlık çalışanlarımıza ücretsiz olarak ekmek sunacağız" dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10