Kapaklı semt pazarında kontrollü denetim

Kapaklı'da koronavirüsle mücadelede alınan önlemler kapsamında, semt pazarı giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturuldu. Maskesi olmayan vatandaşlar pazara alınmazken, kimlik kontrolü yapıla

9.04.2020 18:36:00 0
Kapaklı semt pazarında kontrollü denetim

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında semt pazarlarında denetimlerini sürdürüyor.

 

UYARIDA BULUNDULAR

 

Pazar giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına alarak diğer tüm noktalardan pazara girişi engelleyen Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazarda etiket-fiyat kontrolü gerçekleştirdi. Ayrıca pazar giriş ve çıkışlarına el dezenfekte noktası kuran ekipler maskesi olmayan pazarcı esnaflarına maske dağıtarak, esnaf ile müşterileri sosyal mesafeyi koruma konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

“DENETİMLERİMİZ SÜRÜYOR”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tüm dünyada halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı dört koldan mücadelemizi sürdürüyoruz. İlçemiz genelinde ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarımız aralıksız sürerken, bir yandan da bakanlıklarımızın aldığı kararlar doğrultusunda vatandaşlarımızı gereken hassasiyeti göstermeleri konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz market, fırın ve diğer esnaflarımızı denetleyerek hijyen konularına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunuyor. Duyarlı davranan ve kurallara uyan esnafımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın da kişisel tedbirlerini en üst seviyeye çıkarmasını rica ediyorum.” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10