Çerkezköy'e Gönülverenler'den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 50 adet gıda kolisi Mevlana İlkokulu yöneticilerine bırakıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşların yanları

Çerkezköy 10.04.2020 14:52:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği yönetimi tarafından Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi Mevlana ilkokul velilerine   dağıtılmak üzere 50 adet gıda yardım paketi hazırlandı. Hazırlanan paketlerden 30'u Mevlana İlkokulu yöneticilerine teslim edildi. Dernek Başkanı Murat Akay, her zaman olduğu bibi bu zor süreçte de dernek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz” dedi. Akay, Yardımda bulunan dernek yönetimi ve üyelerine de yardımları için teşekkür etti.

GIDA YARDIM PAKETİNDE 13 KALEM GIDA BULUNUYOR

Murat Akay,  50 aileye için hazırladıkları gıda yardımı paketinde  toplamda 13 kalem gıda maddesi bulunduğunu  belirtti. Akay " Dernek yenetimimiz ve bazı dernek üyelerimiz tarafından ihtiyaç sahibi 50 aileye gıda yardımında bulunduk. Gıda paketinde 1 kilo pirinç, 1 kilo kuru fasulye, 1 litre ayçiçek yağı, 1 kilo toz şeker, 1 litre süt, 1 kilo salça, 1 kilo yeşil mercimek, 1 hazır toz puding, 1 paket tuz, 1 paket bisküvi, 1 kilo bulgur pilavı, 2 paket makarna mevcuttur. Yardımın bir bölümü Mevlana İlkokulu’nda bulunan yardıma muhtaç öğrencilerin ailelerine verilmek üzere 30 adet  idaresine bıraktık ve onlar bunları ihtiyaç sahibi velilere verecekler. Geri kalanı  20 paket yardım paketini de derneğimiz tarafından tespit edilen yardıma muhtaç ailelere teslim ettik. Katkıda bulananlara  ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10