Süleymanpaşa Değirmenaltı'nda yenilen taksi durağı hizmete açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak için başladığı çalışmalarına ilçede bulunan taksi duraklarını yenileyerek devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Değirmenaltı Mahallesiâ

Süleymanpaşa 11.04.2020 13:10:00 0
 Süleymanpaşa Değirmenaltı

Süleymanpaşa’nın kent estetiğini güzelleştirmek ve ilçeyi turizm merkezi haline getirmek için birçok alanda yenileme çalışmaları sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi, Değirmenaltı Mahallesi’ndeki taksi durağının yenileme çalışmalarını tamamladı. Çalışmada taksi durağı kötü görüntüsünden kurtarılarak taksicilerin konforlu ve çok amaçlı bir durakta hizmet vermesi sağlandı. Bu çalışma kapsamında taksi durağının zemini sağlamlaştırılarak modern durak kabinin montajı yapıldı. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından taksi durağı hizmete açıldı. Ayrıca Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Değirmenaltı Mahallesi’nde başlayan taksi duraklarının yenilenmesi projesinin 100. Yıl Mahallesi ile devam edeceğinin müjdesini verdi.

“YAŞANAN DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Yenilenerek hizmete açılan taksi durağını yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kentteki yenileme çalışmalarına taksi durakları ile başladıklarını ifade etti. Çalışmaların tüm taksici esnafına ve Süleymanpaşa’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yüksel, “Önemli bir geçiş güzergahında yer alan Süleymanpaşa ilçemiz yapacağımız yenileme çalışmaları ile turizm açısından bir cazibe merkezi haline gelecek. Birçok projemiz var. Bazılarının çalışmalarına başladık. Bazılarının ihaleleri yapıldı. Çok değil birkaç yıl içinde yaşanan değişimi hep birlikte göreceğiz. Süleymanpaşa’da değişim başladı.” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10