KENTAŞ binden fazla ekmeği ihtiyaç sahiplerine dağıttı

Kapaklı'da faaliyet gösteren fırınlardan gönüllük esasıyla toplanan binden fazla ekmeğin, ihtiyaç sahiplerine ve evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara ulaştırıldığını belirten KENTA?

Tekirdağ 11.04.2020 15:31:00 0
KENTAŞ binden fazla ekmeği ihtiyaç sahiplerine dağıttı

Kapaklı Belediyesi’nin iştirak şirketi olan KENTAŞ tarafından fırınlardan gönüllülük esasıyla toplanan 1000’den fazla ekmek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ekmek dağıtım işlemine KENTAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Orhan, Hakan Değirmenci ve Belediye Meclis Üyesi Halil Yıldırım katıldı. Birlik ve beraberlik için böyle bir etkinlik gerçekleştirdikleri belirten KENTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Osman Orhan "Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği şu günler sona erene kadar, Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanımızın talimatları ışığında, vatandaşlarımız 'Evde Kalsın' diye bu yardım çalışmamız devam edecektir." açıklamasını yaptı.

‘’YETER Kİ VATANDAŞLARIMIZ EVİNDE KALSIN’’

Bu tür kampanyalarla vatandaşların yanlarında olacaklarını dile getiren KENTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Değirmenci ise; "Kent A.Ş. olarak, şu zorlu süreçte vatandaşlarımızın sonuna kadar yanında olacağız. Biz bize yeteceğiz Elhamdülillah, yeter ki vatandaşlarımız evinde kalsın ve hayatta kalsın. Bu zor günlerde mutlaka geçecek, o zamana kadar tedbirlere harfiyen uyalım. Biz Kapaklı Belediyesi Kent A.Ş. olarak, hizmeti vatandaşın ayağına getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10