Başkan Yüksel: "Vatandaşımızı ekmeksiz, aşsız bırakmayacağız"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 10 Nisan 00.00'dan itibaren başlayan 2 günlük sokağa çıkma yasağı sonrası Ergene'de ihtiyaç sahibi vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını kapı kapı

13.04.2020 14:01:00 0
Başkan Yüksel:

Küresel salgına dönüşen tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüsün yayılmasını ve bulaşı önlemek için İçişleri Bakanlığı tarafından 11-12 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu kapsamda Ergene’de Cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkmayan vatandaşların ekmek ihtiyaçları ise Ergene Belediyesi ekipleri ile birlikte kapı kapı gezen Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından karşılandı.

“HASTA VE YAŞLI VATANDAŞLARIN İLAÇLARINI ALDI”

“Bu zor günlerde en birinci görevimiz halkımızın yanında olmaktır” diyen Başkan Rasim Yüksel, Belediyenin ekmek aracı ile sokak sokak, mahalle mahalle gezerek halka ekmek dağıtımı gerçekleştirdi. Yapılan ekmek dağıtımı hakkında konuşan Başkan Yüksel, “Yaşadığımız bu zor süreçte her zamankinden daha fazla vatandaşımızın yanında olmalıyız, onlar için sahada var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için kapılarını çalıp isteklerini soruyoruz. Evinde kalmak zorunda olan vatandaşlarımızı bu süreçte ekmeksiz, aşsız bırakmayacağız” açıklamasını yaptı. Ayrıca Başkan Yüksel hasta ve yaşlı olan vatandaşların ilaçlarını almak için eczanelerden de alış veriş yaptı.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10