Kültür sanat etkinlikleri canlı yayınlarla devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüs nedeniyle iptal edilen kültür sanat etkinliklerini Süleymanpaşa TV üzerinden "Sen Evde Kal Süleymanpaşa, Biz Senin İçin Çalar Söyleriz" sloganıyla canlı yayÄ?

Süleymanpaşa 14.04.2020 15:21:00 0
Kültür sanat etkinlikleri canlı yayınlarla devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüsü salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenleyerek onların evde geçirdikleri zamanı daha kaliteli geçirmelerini hedefliyor. Bu kapsamda, koronavirüsü salgını nedeniyle ertelenen kültür ve sanat etkinliklerini, Süleymanpaşa TV'de canlı yayınlarla gerçekleştiriyor.

KONUK SANATÇI O SES HÜSEYİN ALDIRMAZ 

Süleymanpaşa TV üzerinden canlı yayınlanan Mustafa Keser konserinin ardından, Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Şefi Salih Demirci ve konservatuvar eğitmenlerinden ve aynı zamanda ses sanatçısı olan Emine Özata’nın konseri de sosyla medya üzerinden müzik severlerin evlerine ulaştı. “Sen Evde Kal Süleymanpaşa, Biz Senin İçin Çalar Söyleriz” sloganıyla hayata geçirilen konserde; Özata ve Demirci’ye Tekirdağ’ı O Ses Türkiye yarışmasında başarıyla temsil eden Hüseyin Aldırmaz da konuk sanatçı olarak eşlik etti. Üç sanatçı birbirinden güzel şarkıları yine Süleymanpaşalı müzisyenler eşliğinde canlı olarak seslendirdi. Konser, Süleymanpaşa TV internet sitesinin yanı sıra Facebook ve Youtube gibi sosyal medya ağları üzerinden de çok sayıda kişiye ulaştı. Süleymanpaşa TV’de canlı olarak yayınlanan kültür ve sanat etkinliklerinin, salgın önlemleri sona erinceye kadar aralıksız devam edeceği belirtildi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10