Video konferans toplantısına vekiller de katıldı

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'nın video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

15.04.2020 18:50:00 0
Video konferans toplantısına vekiller de katıldı

Ülkemizi etkisi altına alan küresel salgın koronavirüs tedbirleri kapsamında Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu toplantılarını aksatmaksızın video konferans yöntemiyle gerçekleştiriyor. Önceki gün yapılan toplantıya bu kez Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül de katıldı.

İLÇE BAŞKANI ÇETİN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Video konferans üzerinden yapılan toplantının açılış konuşmasını Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin yaptı.  İlçedeki kamu kurumlarının koronavirüse yönelik önleyici müdahalelerini aktaran Çetin, konuşmasında; sahada iş gücünü sürdüren esnaf ve çiftçilerimizin karşılaştıkları sorunlara karşı kurum müdürlükleriyle iletişime geçerek üretilen çözümleri, koronavirüs nedeniyle dışarı çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet götürme noktasında gerçekleştirilen faaliyetleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımları içeren bilgiler verdi.

TALEPLER SEZAYİ ÇETİN VE MİLLETVEKİLLERİNE İLETİLDİ

Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ise koronavirüse yönelik hükümetin attığı adımları, iş dünyasına yaptığı destekleri, gerçekleştirdiği sosyal yardımları, pandemi ile görevli sağlık personelinin faaliyetlerini ve hükümetin pandemiyi önleyici adımlarını katılımcılara aktardı. Milletvekilleri ayrıca Meclis'ten geçen İnfaz Yasası'nın içeriğini ve oylanma süreci hakkında da bilgi vererek YÖK Kanunu'nda yapılması planlanan değişiklikler hakkındaki yasa teklifi ile ilgili de bilgiler verdi. Toplantının sonunda da Süleymanpaşa Yönetim Kurulu Üyeleri, sahada karşılaştıkları problemleri ve vatandaşların talep ve görüşleri hakkındaki bilgileri İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve milletvekillerine iletti.

Haber/ Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10