Süleymanpaşalılar sokak konseri ile moral buldu

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanan Tekirdağ'da, evinden çıkamayan vatandaşlar için Süleymanpaşa Belediyesi, sokağa sahne kurarak konser düzenledi. Konserde Tekirdağlı sanatçıların şa

Süleymanpaşa 19.04.2020 15:51:00 0
Süleymanpaşalılar sokak konseri ile moral buldu

İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir arasında yer alan Tekirdağ ve Zonguldak’ta hafta sonunu kapsayan 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Hafta sonu Tekirdağ’da uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların evlerindeki zamanını sıkılmadan geçirmesini amaçlayan Süleymanpaşa Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’nde sokak arasında kurulan sahne ile evlerinde kalan vatandaşlar için konser gerçekleştirdi. Tekirdağlı sanatçıların şarkı söylediği konsere, vatandaşlar balkonlara ve pencerelere çıkarak alkışlarla eşlik etti. Diğer mahalledeki vatandaşlar için de sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan konser gece boyunca devam etti.

 

“MÜZİK HEP ONLARLA OLACAK

 

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerinde bir fark oluşturarak, insanlara çok sevdikleri sanatı ve müziği ayaklarına kadar getirmek istediklerini kaydeden Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuar Şefi Salih Demirci, “Çok uzun zamandır düşündüğümüz projemiz çok şükür bu haftaya yetişti. Şu an şehrimizin güzel bir mahallesindeyiz. Bütün ekibimizle, enstrümanlarımızla buraya geldik. Bu akşam burada bir canlı yayın yapacağız. Bu canlı yayınlarımızı burada olmayan vatandaşlarımızda tekrar tekrar izleyebilecekler. Müzik hep onlarla olacak. Umuyoruz ki onlar hep evlerinde kalacaklar. Biz de her zaman müziği ayaklarına kadar getireceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10