NKÜ'lü öğretim görevlilerinden videolu mesaj

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi için tek kullanımlık maske üreten Öğretim Görevlileri, "Biz sizin için çalışıyoruz, lütfen siz de #EvdeKal'ın" konulu bir video çekerek vatandaşla

Tekirdağ 20.04.2020 17:58:00 0
NKÜ

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde büyük bir mücadele verilen bu günlerde bütün kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar özveri göstererek bu mücadeleye katkıda bulunmak için ellerinden geleni yapıyor. NKÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri de bu mücadeleye tek kullanımlık maske üreterek katkı sağlıyor.

 

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNDEN VİDEOLU EVDE KAL MESAJI

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) tarafından yapılan açıklamada; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinin maske üretimi yaptıkları belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerimiz büyük bir fedakârlıkla gece gündüz demeden, #BizBizeYeteriz diyerek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi için tek kullanımlık maske üretiminde bulunuyorlar. Fedakar Öğretim Görevlileri hazırladıkları bir video klip ile halkımıza “Biz sizin için çalışıyoruz, lütfen siz de #EvdeKal’ın” mesajı gönderdiler.”

 

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10