Başkan Yüksel, Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi'nde maske dağıttı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Ergene'de vatandaşların sağlığını korumak ve virüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe ve Sa

Ergene 21.04.2020 15:42:00 0
Başkan Yüksel, Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi

Ergene Kültür Merkezi’nde üretilen maskelerin dağıtımı Sağlık ve Yeşiltepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Maske dağıtımına katılan Ergene Belediye Başkanı Yüksel’e Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Belediye personeli eşlik etti. Başkan Yüksel, maskeleri vatandaşın kapısına kadar götürdü.

 

“BAŞI AĞRIYANDAN DA DİŞİ AĞRIYANDAN DA SORUMLUYUM”

 

Başkan Yüksel, Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi hariç diğer tüm muhtarlıklara maske bırakıldığını ve bırakılmaya da devam etdildiğini söyledi. Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde nüfusun fazla olmasından dolayı muhtarlıklarda oluşacak yoğunluğun önüne geçmek için maskelerin vatandaşın kapısına kadar götürüldüğünü dile getiren Başkan Yüksel, “Vatandaşlarımızın maske ihtiyacını karşılamak için ilerleyen günlerde de bu mahallelerimizde maske dağıtımına devam edeceğiz. Bunun yanında Sağlık ve Yeşiltepe mahallesinde ki vatandaşlarımız maske ihtiyaçlarını Kültür Merkezimize gelerek de karşılayabilirler. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir, Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da ben sorumluyum. Maske üretimimiz ve dağıtımımız aralıksız bir şekilde devam edecektir. Ergene halkımız bu süreçte evlerinden çıkmasın bizler evlerine gelerek maskeleri kendilerine teslim edeceğiz, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10