"Bize düşen sorumluluğun farkındayız"

Ülkemizin salgın sebebiyle tüm dünya gibi zor bir dönemden geçtiğini kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Bizde belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve çalı?

22.04.2020 17:26:00 0

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin, koronavirüs salgınına karşı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede yol yapım çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. İlçede bozuk yol kalmayacak sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Ata, bu zor zamanlarda halkın sağlığını düşünerek yapılan projelerin de devam ettiğini söyledi.

“VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALIYOR”

 

Marmaraereğlisi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçe de yaptığı dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra ağaç budama işlemlerine de devam ettiğini ifade eden Başkan Ata, “Yeniçiftlik ve Sultanköy Mahallelerinde süre gelen çalışmalarda ilçe yaza hazırlık yapıyor. Marmaraereğlisi Temizlik İşleri Müdürlüğü koronavirüs ile yapmış olduğu mücadele kapsamında ilçe de bulunan tüm mahalle, sokak ve caddelerde çalışmalarına devam ediyor. Alınan tüm önlem ve tedbirleri hassaslıkla uygulayan ekipler, yapmış oldukları temizlik çalışmaları ile korona virüse karşı bir seferberlik yürütüyor. Dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarında hummalı süreç devam ederken ilçe de devam eden belediyecilik çalışmaları da vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanıyor. Yapılan yol çalışmaları ile de ekipler vatandaşlardan tam not alıyor.” dedi.

 

İHTİYACI OLAN VATANDAŞLARA YARDIMLAR SÜRÜYOR

 

Tüm dünya ve ülkemiz zor zamanlardan geçerken alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının yasaklandığını hatırlatan Başkan Ata, “Bu sebeple ihtiyaç sahibi büyüklerin yardımına Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koşuyor. İhtiyacı olan vatandaşların gereksinimleri ekipler tarafından karşılanmaya devam ediyor.” dedi.

 

“SORUMLULUK BİLİNCİYLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Ata son olarak yaptığı değerlendirmesinde “Bu zor süreçte belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz. Yapmış olduğumuz proje ve çalışmalarda virüs salgını ile mücadele ederken bir yandan da ilçenin ihtiyaçlarını göz ardı edemeyiz. Ekiplerimiz bu yönde çalışmaya devam ediyor. Tüm ekiplerimiz vatandaşlarımızla birlikte bu zamanları atlatabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan uyarıları dikkate alarak tüm ilçe sakinleri evlerinden mümkün olduğunca dışarı çıkmasın. Biz sizler için görevimizin başındayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konştu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10