Çerkezköy TSO Başkanı Kozuva: Birlikteysek güçlüyüz

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Meclisi, Nisan ayı Meclis Toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdo?

Çerkezköy 22.04.2020 18:10:00 0
Çerkezköy TSO Başkanı Kozuva: Birlikteysek güçlüyüz

Çerkezköy TSO Meclisi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uyarak Nisan ayı Meclis Toplantısını video konferans yöntemiyle yaptı.

1.5 TL OLARAK OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Toplantı, Şubat-Mart/2020 gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizanın ibra edilmesi, mesleklerin gruplandırılması rehberinde bazı kodlarda değişiklik yapılması ve ekmek azami fiyat talebi hakkında Bakanlık görüşünün değerlendirilmesi gündemiyle gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanatkarlar Birliği’nin geçmiş aylarda aldığı 210 gram ekmek azami satış fiyat kararı, fiyat birliği oluşması açısından Oda Meclisi tarafından da gündeme alınarak, 210 gram ekmek azami satış fiyatı 1,5 TL olarak oy birliği ile karara bağlandı.


"BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, toplantı da meclis üyelerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği aracılığıyla ekonomide hayata geçirilen koronavirüs (Covid-19) tedbirleri hakkında bilgi verdi. Kozuva, "Koronavirüs başladığından beri TOBB Başkanımız sayınRifat Hisarcıklıoğlu, bu konuda hiç boş durmadı. Biz de üyelerimizden bize iletilen yaşanan sorunları, taleplerimizi, görüşlerimizi kendisine iletiyoruz. Buradan tekrar hatırlatmak istiyorum, bir talebi olan mutlaka bize yazsın. Biz odamızı beraber yönetiyoruz. Biz ancak birlikteysek güçlüyüz. Birlikte çalışırsak, rahatlıkla bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10