Doğum günü ile 23 Nisan coşkusunu bir arada yaşadı

Malkara'da, 23 Nisan tarihinde doğan ve dün 8 yaşına giren Nisa Nehir Özcan'ın doğum günü, sokağa çıkma yasağı nedeniyle özel izin alan öğretmenleri tarafından evde kutlandı. 8â€??

23.04.2020 18:37:00 0
Doğum günü ile 23 Nisan coşkusunu bir arada yaşadı

 

Malkara'nın Camiatik Mahallesi’nde yaşayan, İrfan Macar İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Nisa Nehir Özcan’nın 8'inci yaş gününü ve 23 Nisan coşkusunu evinde kutladı. Okul müdürü Sezai Karakuş, Müdür Yardımcısı Hasan Tokdemir ve sınıf öğretmeni Melek Lütfüoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma yasağı nedeniyle özel izin alıp, Nisa’ya evinde sürpriz yaptı. Doğum günü pastasını 100'üncü Yıl Marşı eşliğinde getiren öğretmenlerini görünce şaşıran Nisa Nehir Özcan, bu mutlu günü yaşattıkları için kendilerine teşekkür etti. Doğum günü ile 23 Nisan coşkusunu birlikte yaşadığını belirten Nisa, "Öğretmenim, okul müdürüm ve okul müdür yardımcım, bugün doğum günümde, benim yanımda oldukları için çok mutluyum. İlk defa böyle oldu. Çok sevinçliyim. Getirdikleri hediyelere teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

“ÇOCUK BAYRAMI TÜM ÜLKELERE BARIŞ GETİRSİN İSTİYORUM”

 

Bu anlamlı günde kızına yapılan sürpriz doğum günü için teşekkür eden Baba Koray Özcan ise "Öncelikle bu güzel günde bizlere bu güzel sürprizi hazırlayan müdürümüz ve sınıf öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemize ve tüm çocuklara Mustafa Kemal Atatürk´ün armağan ettiği çok güzel bir bayramdır. 8 yıl önce bugün evladımızı kucağımıza aldık. Allah bize bugünleri nasip etti. Bugünleri gördük. Çok şükür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülkelere barış getirsin istiyorum. İnşallah bu hastalıklar da son bulur. Çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. "Bugün 23 Nisan. Bugün kızımın Nisa'mın doğum günü. Tüm çocukların bayramı. Çocukların bayramı kutlu olsun.” diyen Anne Fatma Özcan da “Bugün yapılan doğum günü sürprizi karşısında İrfan Macar İlkokulu okul müdürümüze, müdür yardımcımıza ve sınıf öğretmenimiz Melek Lütfüoğlu'na yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10