Kızılay'dan minik Eslem'e 23 Nisan hediyesi

Ergene'de yaşayan Sevim ailesinin yardım talebini incelemek için evlerine giden Kızılay ekibinden oyuncak pilli bebek isteyen 3 buçuk yaşındaki Eslem'in isteği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kız

23.04.2020 18:46:00 0
Kızılay

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi'ne yapılan yardım başvuruları ve talepleri inceleyen ekipler, önceki gün Ergene’de yaşayan Ahmet Sevim´in evine giderek, tespit yaptı. Bu sırada ailenin kızı minik Eslem(3,5), görevlilerden pilli oyuncak bebek istedi. Kızılay Şube Başkanı Alican Yılmaz da ekibiyle birlikte pilli bebek alarak, yaptırdığı hediye paketi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sevim ailesinin evine gitti. Kızılay görevlilerin çaldığı kapıyı Eslem, babasıyla birlikte açtı. Kendisine getirilen hediye paketini açan minik Eslem, istediği bebeği görünce çok sevindi. Eslem, bebeğini kucağından bırakmayarak, Kızılay görevlilerine teşekkür etti.

 

“ESLEM’İN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİK”

 

“Eslem’i mutlu görmek bizi de mutlu etti” diyen Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Yılmaz, "Arkadaşlarımız tespit için geldiklerinde minik Eslem´in isteğini sorduklarında pilli bebek istediğini söylemiş. Biz de bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bunu yerine getirdik. Kendisini mutlu görmek bizleri de mutlu etti” şeklinde konuştu .

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10