Çerkezköy'de tatlıcıların Ramazan mesaisi

Çerkezköy'de Ramazan ayında yoğun olarak tüketilen sofraların vazgeçilmezi kadayıf ve baklava üreticileri, mesaiye başladı. Baksan Anteplioğlu Çerkezköy şubesi işletmecisi Gökhan Nalbantçı, böl

23.04.2020 19:38:00 0
Çerkezköy

Bugün başlayan Ramazan ayı Çerkezköy'deki tatlıcılar da yoğun mesailerine başladı. İftarın vazgeçilmezleri arasında olan tatlı siparişlerini şimdiden alan tatlıcılar, üretimlerinde koronavirüs tedbirlerini de alıyorlar.

 

 

SİPARİŞLERİ KAPIYA KADAR GÖTÜRÜYORUZ

 

Baksan Anteplioğlu Çerkezköy şubesi işletmecisi Gökhan Nalbantçı, Çerkezköy halkının Ramazan ayında tatlı tüketmeyi gelenek haline getirdiğini ifade ederek, bayrama kadar yoğun çalışacaklarını söyledi. Koronavirüs salgına karşı tüm tedbirleri aldıklarını ve bu kapsamda üretim malzemelerinin ultraviyole ışınlarıyla dezenfekte edildiğini kaydeden Nalbantçı, "Koronavirüs ile ilgili önlemlerimizi aldıktan sonra ramazan ayı için hazırlıklarımıza başladık. İftar sofrası için özel soğuk baklavamızı da yapacağız. Evlere servis imkanımız var. 4 günlük sokağa çıkma yasağında işyerimiz açık kalacak. Tatlı isteyen vatandaşlarımızın siparişlerini kapılarına kadar götürüyoruz" dedi.

 

FISTIKLI BAKLAVA 50 TL

 

Nalbantçı, "Ramazan ayı boyunca fıstıklı baklava 50 TL, cevizli baklava 35 TL, cevizli ev baklavası 40 TL, sütlü nuriye 40 TL, tulumba çeşitleri 15 TL, şekerpare 20 TL, midye baklava 60 TL, kadayıp çeşitleri ise 45 TL'den satılıyor" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10