Çerkezköy protokolü şehit çocuklarını unutmadı

Çerkezköy protokolü, şehit Erdem Uçar ve şehit Ilgar Özkan'ın ailelerini ziyaret ederek çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban

Çerkezköy 23.04.2020 19:50:00 0
Çerkezköy protokolü şehit çocuklarını unutmadı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ilçedeki şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

 

 

ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Ziyarette şehit çocuklarıyla yakından ilgilenen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları devlete, millete ve bizlere emanet. Şehitlerimizin aileleri acılarını tamamıyla ortadan kaldırmamız mümkün değil ama en azından başka bazı sıkıntılar yaşamamaları için devlet olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Her zaman şehit ailelerinin yanındayız. Bugün ki ziyarette hem ailelerimize yalnız olmadıklarını hissettirmeye hem de çocukları küçük hediyelerle sevindirmeye çalıştık. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyoruz" dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Şehit Erdem Uçar ve şehit Ilgar Özkan'ın aileleri "Çocuklarımızın bayramını kutlamaya gelen protokol üyelerimize teşekkür ediyorum. Korona virüs nedeniyle evimizdeyiz ve bizi her zaman olduğu gibi, bu zor günlerde de yalnız bırakmadılar" diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10