Başkan Albayrak: Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin kalbidir

TBMM'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanan Tekirdağ'da, tüm vatandaşlarla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile eÅ

Tekirdağ 24.04.2020 15:21:00 0
Başkan Albayrak: Mustafa Kemal Atatürk Türkiye

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde ve balkonlarda kutlandı. 100. Yıl coşkusunu evlerinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin camlarını ve balkonlarını Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağıyla süsledi. Akşam saat 21.00’i gösterdiğinde ise Tekirdağlı vatandaşlar, balkonlara çıkarak hep birlikte coşkuyla İstiklal Marşı’nı okudu. Evinin balkonunda eşi Gülseren Albayrak ile beraber İstiklal Marşı’nı okuyan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalınan marşlara da eşlik etti.

 

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

 

Tekirdağlıların Atasına, yurduna, vatanına her zaman sahip çıktığını ve bundan sonra da çıkmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Kadir Albayrak, tüm çocukların bayramını kutladı. Başkan Albayrak, "Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl kısıtlı olarak kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını salgın tehlikesi atlatıldıktan sonra önümüzdeki yıl daha coşkulu kutlayacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için her türlü imkanı sağlayacağız. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin kalbidir. Onun idealleri ve ilkeleri doğrultusunda da bu kalp sonsuza kadar atmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10