Hükümet konağında incelemelerde bulundular

Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bu yıl içerisinde Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Cadesi'nde hizmet vermeye başla

Kapaklı 24.04.2020 16:35:00 0
Hükümet konağında incelemelerde bulundular

 

 

2016 yılında başlamasına rağmen bir türlü teslim edilemeyen Kapaklı Hükümet Konağı'nda dış cephe çalışmaları biterken, yetkililer ise iç kısım çalışmalarının önümüzdeki günlerde biteceğini kaydetti.

 

5 KAT VE TERASTAN OLUŞUYOR

 

Önceki gün Kapaklı'ya gelen Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi'nde bu yıl içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanan hükümet konağında incelemede bulundu. Hükümet konağı hakkında bilgi veren yetkililer " Bu yıl içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanan Kapaklı Hükümet konağını 7 bin 500 metrekarelik bir alan üzerine bodrum ile beraber 5 kat ve terastan oluşuyor. İçerisinde İlçe Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Tapu ve Kadastro, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gibi birçok kamu kurum ve kuruluşu bulunacak. Ayrıca Hükümet Konağı içerisinde yemekhane ve çeşitli etkinliklerin düzenlenebileceği bir alanda bulunacak" dedi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Hükümet konağından ayrılan Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat Eren, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Kapaklı Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda ise Kapaklı’ya kazandırılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.   

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10