Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy için anlamlı bağış

Tekirdağ il Sağlık Müdürlüğü ile iletişime geçen Lila Group, koronavirüs salgını sürecinde Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'deki devlet hastaneleri ve ambulansların 3 ay boyunca tüm muayene

Tekirdağ 26.04.2020 15:39:00 0
Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy için anlamlı bağış

Koronavirüs salgının ülkemizde de görülmesinin ardından harekete geçerek Sağlık Bakanlığı bünyesindeki kamu hastane ve ambulanslarında kullanılmak üzere 2,5 milyon TL değerinde olan 100 bin rulo (5 milyon metre uzunluğunda ve 2,5 milyon adete tekabül eden) muayene masa örtüsü bağışlayan Lila Group, şimdi de üretim tesisinin de bulunduğu Çorlu, Tekirdağ ve Çerkezköy’deki devlet hastaneleri ile ambulansların 3 aylık hijyenik temizlik kâğıdı ihtiyacını karşılayacak.

 

 

“EL ELE VEREREK BU ZORLUĞUN DA ÜSTESİNDEN GELİRİZ”

 

Gerçekleştirilen bu önemli bağışla ilgili konuşan Lila Group Ceo’su Alp Öğücü, bu bağışın bir kamu görevi olduğunu belirtti. Her bireyin ve şirketin bu salgın sürecinde sorumluluğu olduğunu kaydeden Alp Öğücü sözlerine şöyle devam etti: “Tüm dünya gibi ülkemiz de koronavirüs salgını ile mücadele ediyor. Her birimizin bireysel olarak, şirketlerin ise kurumsal olarak bu mücadelede sorumluluğu var. Bizim gibi hijyen ürünleri üreten bir grup içinse bu sorumluluk çok daha fazla. ‘Önce sağlık’ dedik ve ilk günden beri en üst seviyede tedbirler alarak işimizin başındayız. İnsanların bu süreçte artan hijyen ihtiyacını karşılamak için özverili bir çaba içindeyiz. Üretim yaptığımız Çorlu ve civar bölgeler bizim için her zaman çok önemli… Bölgemizin yararına olacak her çalışmanın içinde bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yaşanan bu zorlu süreçte büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarımızın temizlik kağıdı ihtiyacını karşılayarak kendilerinin bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için mutluluk kaynağı. Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek bu zorluğun da üstesinden geliriz.”

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10