İzolasyonlu sedye kabinleri hastanelere teslim edildi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sağlık çalışanları ile hastalar arasındaki temasın en az düzeye indirilmesi amacıyla Kapaklı Belediyesi bünyesinde üretilen izolasyonlu sedye kabinlerini KapaklÄ?

Kapaklı 26.04.2020 14:49:00 0
İzolasyonlu sedye kabinleri hastanelere teslim edildi

Kapaklı Belediyesi Koronavirüse karşı fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının bu zor günlerde yanında olmaya devam ediyor.

 

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY DEVLET HASTANELERİNE TESLİM EDİLDİ

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde salgınla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.  Bu zorlu süreçte fedakarca ve büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızın korunması amacıyla da çeşitli tedbirler alıyoruz. Belediyemiz ekipleri tarafından sağlık çalışanları ile hastalar arasındaki temasın en az düzeye indirilmesi ve her türlü virüsün bulaşma ihtimalinin ortadan kaldırılması amacıyla izolasyonlu sedye kabini üretildi. Sedye kabinlerini Kapaklı Devlet Hastanesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi yönetimlerine teslim ettik.Kapaklı Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla Kovid-19 salgınına karşı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle salgına karşı en etkin gücümüz olan başımızın tacı kahraman sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10