Her gün bin 400 Süleymanpaşalıya sıcak yemek ulaştırılıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan'da yapılan toplu iftarların yapılamadığını ancak bu salgının Ramazan'ın bereketini, birlik ve beraber

29.04.2020 14:18:00 0
Her gün bin 400 Süleymanpaşalıya sıcak yemek ulaştırılıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, her Ramazan’da her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen iftar organizasyonlarının bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirilemediğini söyledi. Başkan Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, ihtiyaç sahiplerine ile 65 yaş üstü vatandaşlara ve evlerinde yemek pişiremeyecek durumda olanlara her gün sıcak yemek servisi yaptığını ve iftar sofralarını gönüllerde kurmaya devam ettiğini ifade etti.

 

“RAMAZAN BEREKETİNİ EVLERE TAŞIYORUZ”

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aşevinin, her gün belediye imkânları ile ürettiği 4 kap sıcak yemeği bin 400 vatandaşın evine ulaştırdığını kaydeden Başkan Yüksel, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun yaşatıldığını belirtti. Ramazan ayı boyunca bir yandan Vefa Ekipleri aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi ulaştırıldığını dile getiren Başkan Cüneyt Yüksel sıcak yemek dağıtımı ile ilgili “Ramazan ayının bereketini iftar sofralarından evlere taşımayı hedefliyoruz” dedi.

 

“İFTAR SOFRALARIMIZI, GÖNÜLLERDE KURUYORUZ”

 

“Bizler vatandaşlarımızla her akşam başka bir mahallemizde kucaklaşarak iftar sofralarımızı paylaşmaya alışkınız.” diyen Süleymanpaşa Belediye Başkan Cüneyt Yüksel,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu salgın illeti bizi bundan mahrum bıraksa da mübarek Ramazan’ın bereketini, birlik ve beraberlik ruhunu yaşamaktan alıkoyamaz. Bu anlayışla her gün bir araya gelmeyi arzuladığımız iftar sofralarımızı, gönüllerde kurmaya gayret ediyoruz. Her gün bin 400 civarında vatandaşımızın evlerine sıcak yemek ulaştırıyoruz. Eli öpülesi büyüklerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bütün imkânlarımızla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayır duası bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Bu vesileyle Süleymanpaşa’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10