Gelecek Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı ataması yapıldı

Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı, ilçelerde atamaları tamamlayarak tam anlamıyla sahaya inmek istediklerini bu kapsamda partinin Süleymanpaşa Kurucu ilçe başkanının atamasını gerçekleşti

Süleymanpaşa 29.04.2020 16:38:00 0
Gelecek Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı ataması yapıldı

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, gerçekleştirilen Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı atanması nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen basın toplantısına; İl Yönetim Kurulu üyeleri, Çorlu İlçe Başkanı Çağrı Farımaz ve partililer katıldı. Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen atamada Süleymanpaşa Kurucu İlçe Başkanı Hüseyin Arıcan oldu.

 

“BİR AY İÇERİSİNDE 5 İLÇEYİ ATAYECAĞIZ”

 

Toplantıda konuşan Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı, il yönetimini ve birim başkanlarını oluşturduklarını kaydetti. İ Başkanı Nişancı, çalışmalara başladıklarını ifade ederek “Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Saray şuanda bu ilçelerde ilçe başkan adaylarımız var. Bu kişilerle görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Her hafta bir ilçe başkanının atamasını yapmak istiyoruz. Bunu da hızlandırmamız lazım. Çünkü yüzde 50’nin üzerine çıkmamız lazım seçime girme yeterliliği kazanmak için bunu da bir ay içerisinde 5 ilçeyi atayarak gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

“TÜM TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

İl Başkanlığının ataması sonucunda Süleymanpaşa Kurucu İlçe Başkanı olan Avukat Hüseyin Arıcan ise şöyle konuştu: “Şahsımı Süleymanpaşa ilçe başkanlığına uygun gören tüm teşkilatımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Bu görevi layıkı ile yerine getirebilmek için inşallah gücümüz yettiğince mücadele edip, mesai harcayacağız.”

 

Haber/


0282 726 91 91
0282 747 65 10