Yanıkağıl ve Bahçeağıl mahallesinde incelemede bulundu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yanıkağıl Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış sebebi ile oluşan su baskını sonrası zarar gören ev ve ahırlarda incelemelerde bulundu.

5.05.2020 16:35:00 0
Yanıkağıl ve Bahçeağıl mahallesinde incelemede bulundu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin iki gündür etkili olan sağanak yağış sonrası evlerde ve ahırlarda büyük çapta hasar oluşan Yanıkağal Mahallesinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin" İlçemizde etkili olan sağanak yağış sonrası Yanıkağıl Mahallemizde yağıştan olumsuz etkilenen ev ve ahırlarda incelemelerde bulunarak, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum" dedi.

 

DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Çetin, daha sonra ise Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Bahçeağıl Mahallesi’nde devam eden dere ıslah çalışmalarını Mahalle Muhtarı Kenan Çelik ile birlikte inceledi. Gerçekleşen çalışmalar hakkında Devlet Su İşleri yetkililerinden bilgi alan Çetin daha sonra Bahçeağıl Mahallesi’nde çalışmalarına devam edilen hobi bahçeleri alanındaki çalışmaları inceledi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10