Günay, MHP İl ve İlçe Başkanlarını makamında ağırladı

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşad Sungur ve Parti İl Sekreteri Elber Alpe

Tekirdağ 10.05.2020 13:34:00 0
Günay, MHP İl ve İlçe Başkanlarını makamında ağırladı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Yönetim Kurulu Üyesi Başkanı Cengiz Günay, ziyaret esnasında koronavirüs sürecinde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerilerini MHP İl ve İlçe Başkanları ile paylaşıldığını belirtti. Günay, bu zor süreçte iş dünyasının yanında olduklarını belirten MHP İl ve İlçe Başkanlarına teşekkür etti.

 

SALGIN SÜRECİYLE İLGİLİ BİLGİLER PAYLAŞILDI

 

Günay ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında “Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın Covid-19 ile mücadele kapsamında Tekirdağ’ın ekonomik ve ticari hayatına dair bilgileri görüşme imkânımız oldu. Söz konusu ziyarette üyelerimizin salgın süresince yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerilerine dair derlemiş olduğumuz bilgileri paylaştık kendileriyle. Bu zorlu süreçte iş dünyasının yanında olduklarını belirten MHP İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kurallara uyduğumuz sürece ve en önemlisi bireysel anlamda tedbirlerimizi uyguladığımızda ümit ediyorum ki bu salgından kurtulacağız. İl ve İlçe Başkanlarımıza ve Parti İl Sekreterine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretleri için teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10