Çetin: Park ve yeşil alanları ilçemize kazandırıyoruz

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki park-bahçe ve yeşil alanları yaz mevsimine hazırlıyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Ekiplerimiz çalışma

Kapaklı 10.05.2020 17:30:00 0
Çetin: Park ve yeşil alanları ilçemize kazandırıyoruz

 

Kontrollü normal hayata dönüşün başlaması ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Çetin, “Ekiplerimiz yeşil alanlar, çocuk parkları ve dinlenme alanlarında bakım ve yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor.  Kentimize yeni parklar kazandırırken, mevcut parklarımızı da tekrar değerlendiriyoruz. Ekiplerimiz yol kenarları, refüjler, yeşil alan ve parklarımızda ot biçme, temizleme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca ekiplerimizin İsmetpaşa Mahallemizde bulunan Bülent Ecevit Parkımızda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Parkımızda vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve rahat bir şekilde kullanıp, güzel vakit geçirebileceği yeni bir kafeterya alanı oluşturuyoruz. Havuz kısmında ise değişiklik ve onarım yapıyoruz" diye konuştu.

 

"YENİ PARKLARA KAVUŞTURUYORUZ"

 

Mevcut parklardaki çalışmaların yanı sıra yeni park alanları da oluşturduklarını kaydeden Çetin, "Karaağaç Mahallemizde İlçe Jandarma Komutanlığı karşısındaki toplamda 2 bin 486 metrekare alana yeni bir park kazandırıyoruz. Gazi Nebi Sınık Parkı adını verdiğimiz parkımızda zemine kauçuk döşeme ve havuz çalışmalarında sona geldik. Ardından oyun grupları monte edilecek ve parkımız yeşillendirilecek" diye konuştu.

 

 

 

“BANKLAR RENGARENK BOYANIYOR”

 

Covid-19 tedbirleri kapsamında ilçe genelinde geçici olarak kaldırılan bank ve oturma gruplarının da yenilendiğini ifade eden Çetin, “Bank ve oturma gruplarımızı yeniliyoruz. Rengarenk boyadığımız banklarımızı salgından tamamen kurtulduğumuzda sayılarını da artırarak yeniden meydanlarımıza, parklarımıza koyacağız.İlçe genelinde vatandaşların keyif alacağı, aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebileceği yeni sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10