Başkan Yüksel: Gözün aydın Buğra, sahayı güle güle kullan

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, geçen Eylül ayında Hüseyin Pehlivan İlkokulu'na gerçekleştirdiği ziyarette kendisinden okul bahçesine bir basketbol sahası yapılmasını isteyen Bu?

Süleymanpaşa 13.05.2020 17:04:00 0
Başkan Yüksel: Gözün aydın Buğra, sahayı güle güle kullan

Süleymanpaşa genelinde birçok spor tesisinin çalışmalarını peş peşe başlattıklarını kaydeden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel,  Hüseyin Pehlivan İlkokulu öğrencisi Buğra’ya kendisinden istediği basketbol sahasının tamamlandığı müjdesini verdi. Başkan Yüksel, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Karadeniz, Çınarlı, Ortacami, Hürriyet ve Çiftlikönü Mahallelerimizde projeler devam ediyor. Hepsini kısa sürede tamamlayarak gençlerimizin istifadesine sunacağız.”dedi.

 

 

“SEVGİLİ ARKADAŞIM BUĞRA, GÖZÜN AYDIN”

 

“Çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük önceliğimizdir.” diyen Yüksel,  sözlerine şöyle devam etti: “Burada ise özel bir durum var. Bildiğiniz gibi arkadaşım Buğra’ya söz verdiğimiz üzere, öğrenim gördüğü Hüseyin Pehlivan İlkokulu’na, istediği basketbol ve spor sahasını kazandırdık. Yapımını tamamladığımız basketbol ve çok amaçlı spor sahası, okullarına kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekleyen tüm kardeşlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sevgili arkadaşım Buğra, gözün aydın. Okullar açıldığında hem basketbol hem de diğer birçok sporu yapabileceğiniz bir sahanız oldu. Arkadaşlarınla birlikte güle güle kullan.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10