Türkan Saylan'ı unutmadılar

İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olan ve yaşamı boyunca birçok başarılı çalışmalara imza atan Prof. Dr. Türkan Saylan, ölümünün 11. yıl dönümünde Çerkezköy Belediyesi ve Ça?

Çerkezköy 18.05.2020 17:26:00 0
Türkan Saylan

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan, vefatının 11'inci yıl dönümünde Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programla anıldı.

 

 

TÜRKAN SAYLAN'I ANIYORUZ

 

Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen anma törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, ÇYDD Çerkezköy Şubesi Başkanı Nigar Soyak ile üyeler katıldı. Programda anıta ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak ve dernek üyeleri tarafından çelenk sunuldu.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve milli mücadeleyi başlattığı 19 Mayıs 1919’un 101. yılını kutlamanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Geleceğe umutla bakan Atatürk’ün gençleri, onun izinde ve aynı kararlılıkta bu yolda yürümeye devam ediyor. Eğitim ve Halk Sağlığı gönüllüsü, kız çocuklarının okuması için cehalete savaş açan bir Cumhuriyet Kadını Prof. Dr. Türkan Saylan’ı aramızdan ayrılışının 11. yılında saygı ve özlemle anıyorum. Onu da saygı, sevgi ve hürmetle anıyoruz" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10