Çerkezköy'de sosyal mesafeli 19 Mayıs kutlaması

Atatatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak yaktığı özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin, 101. yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı d

Çerkezköy 19.05.2020 16:05:00 0
Çerkezköy

Koronavirüs salgını dolayısıyla bu yıl evlerden kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla dün saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde az sayıda katılımla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende koronavirüs tedbirlerine sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyuldu.

 

 

ANITA ÇELENK SUNULDU

 

Tören Atatürk Anıtı’na, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran tarafından çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

 

 

TÖRENE  KATILANLAR

 

Düzenlenen törene, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran katıldı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10