Çerkezköy'de 19 Mayıs coşkusu sokaklara taşındı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 101'nci yılında Çerkezköy sokaklarında üstü açık mobil araçta bandoyla dolaşarak Çerkezköylülerin bayramınÄ

Çerkezköy 19.05.2020 20:31:00 0
Çerkezköy

 

Çerkezköy'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sokaklarda coşkuyla kutlandı. Bando takımının yer aldığı tır ile ses sistemli araçlar sokakları dolaşarak evlerinde kalan vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

 

MÜZİK KEYFİ YAŞATTI

 

Çerkezköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Çerkezköy sokaklarına taşıdı. 19 Mayıs için özel olarak hazırlanan mobil tır Çerkezköy'ün bütün sokaklarını dolaşarak korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlara ve sokaktaki vatandaşlara  müzik keyfi yaşattı.

 

GENCER SAVAŞ BANDOSU RENK KATTI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bayram coşkusunu yansıtan rengârenk mobil TIR'dan vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Oluşturulan rota ile tüm Çerkezköy'ü dolaşan Başkan Vahap Akay'ın yanı sıra otobüsten vatandaşları selamlayan Gencer Savaş Bandosu da eğlenceli konseriyle bayram kutlamasına renk kattı.

 

"İNŞALLAH SAĞLIKLI GÜNLERDE BULUŞACAĞIZ"

 

Şehir turunun ardından Cumhuriyet Meydanı'nda açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Tüm hemşerilerimin kandili kutlu olsun. Bugün 19 Mayıs. Milli mücadelenin 101'inci yılı. Bu coşku ve heyecanı bu salgın döneminde balkonlarından coşkuyla takip eden tüm hemşerilerimi sevgiyle kucaklıyorum. İnşallah sağlıklı günlerde buluşacağız. Bayram coşkusu ve heyecanını yine meydanlarda hep birlikte kutlayacağız" dedi. Saatler 19.19'u gösterdiğinde ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve vatandaşlar hep birlikte İstiklal marşını okudu.

 

RENK KATTI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de Süleymanpaşa, Muratlı, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bando gösterileri düzenledi. 10.30-12.00 saatleri arasında Süleymanpaşa’da başlayan bando gösterileri Muratlı ve Çorlu’da devam etti. Saat 18.00’da Çerkezköy’e gelen bando ekibi, Gencer Savaş Bandosu ile birlikte Çerkezköy sokaklarını dolaşarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna ortak oldu. Çerkezköy'den ayrılan bando ekibi ardından Kapaklı ve Saray ilçelerine gitti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10