Bayramda nöbet tutacak eczaneler belli oldu

Çerkezköy merkez ve ilçelerde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Ramazan Bayramı günlerinde nöbetçi olacak eczaneler belli oldu. Buna göre Çerkezköy'de arife günü dört, birinci, iki

Çerkezköy 22.05.2020 14:39:00 0
Bayramda nöbet tutacak eczaneler belli oldu

Arife günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan Şifa Eczanesi, Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak No:2'de bulanan Çerkezköy Derman Eczanesi, Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:18/A'da 3 Nolu Sağlık Ocağı yanında bulunan Yıldırım Eczanesi ve Kızılpınar Mahallesi Hürriyet Caddesi A1 Blok No:76/2'de bulunan Kızılpınar Eczanesi açık olacak.

 

İKİŞER ECZANE GÖREV YAPACAK

 

Çerkezköy'de bayramın birinci günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak No:7/A'da bulunan Özkan Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesinde Özel Optimed Hastanesi yanında bulunan Limon eczanesi nöbetçi kalırken, ikinci gün ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarında bulunan Kardelen Eczanesi ile İstasyon Mahallesi Güler Sokak No:3'De bulunan Zeliş Eczanesi nöbetçi kalacak. Bayramın üçüncü ve son gününde ise Çerkezköy'de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:120/A'da bulunan Gülay Eczaesi ile Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:18/A'da bulunan Yıldırım Eczanesi nöbetçi olacak.

 

KAPAKLI'DA BİRER ECZANE AÇIK KALACAK

 

Arife gününde Kapaklı'da Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan Esen Eczanesi 08.00-23.40 saatleri arasında hizmet verirken,Atatürk Mahallesi Pınar Bulvarı üzerinde bulunan Tepe Eczanesi ise 24 saat açık kalacak. Kapaklı'da birinci gün ise Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi No:67/11'de bulunan Karadeniz Eczanesi nöbetçi kalırken, ikinci gün ise Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:35/B'de bulunan İnan Eczanesi 24 saat açık kalacak. Bayramın üçüncü ve son gününde ise İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı Ali İhsan Mandalı İş Merkezi içinde bulunan İlhan Eczanesi nöbetçi kalacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10