Çetin'den bayram ziyaretleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Çetin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kapaklı Devlet Has

Kapaklı 26.05.2020 18:49:00 0
Çetin

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Başkan Çetin, görevli asker ve polislerin bayramlarını tebrik ederek görevlerinde kolaylıklar diledi. Ardından Kapaklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Çetin, yatmakta olan hastalarla yakından ilgilendi. Hastaların ve hasta yakınlarının bayramını tebrik eden Çetin, acil şifalar diledi. Sağlık personelleriyle de bir araya gelen Çetin, sağlık personellerinin bayramını kutlayarak kolaylıklar diledi. Çetin, daha sonra ise İtfaiye Müdürlüğünü ve garaj amirliğini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

 

 

"TÜM VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN"

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kapaklı Devlet Hastanesi, itfaiye ve garaj amirliğimizi ziyaret ederek ilçemizin güvenliği ve halkımızın sağlığı için mesai mefhumu gözetmeksizin emek veren kardeşlerimizle bayramlaştık. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar, sağlık ve huzur içinde nice bayramlara kavuşmalarını dilerim" dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10