Yaya geçidi çizgileri yenilendi

Araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesi amacıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile trafikte yaya ve sürücüler açıs?

Çerkezköy 27.05.2020 16:15:00 0
 Yaya geçidi çizgileri yenilendi

 

Çerkezköy Belediyesi koronavirüs nedeniyle Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında boş kalan caddelerde deforme olan yaya çizgilerini boyayarak yeniledi.

 

EKİPLER TARAFINDAN YENİLENDİ


Çerkezköy Belediyesi yetkilileri tarafından şehir genelinde yaya güvenliğinin artırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde aktarılması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan şehirde yoğun olarak kullanılan güzergâhların muhtelif yerlerindeki caddelerde yaya çizgileri yenilendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Vatandaşlarımızın güvenli olarak yolun karşısına geçmesi için şehrin muhtelif yerlerinde boyama çalışması başlatıldı. Yayaların ve sürücülerin daha düzenli ve güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için yaya geçidi çizgileri çok önemli. Bu kapsamda ilçemizin önemli noktalarında "Önce Yaya" ikonlarını çizilerek boyanmıştı. Deforme olan bu çizgilerimiz de bayram boyunca ekiplerimiz tarafından yenilendi" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10