Albayrak Şarköy'de incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden projeleri ve ilçelerin sorunlarını incelemeye devam ediyor. Başkan Albayrak bu kapsamda ?

Şarköy 29.05.2020 18:36:00 0
Albayrak Şarköy

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’a, Şarköy’de gerçekleştirdiği incelemelerde Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram eşlik etti. Albayrak, burada yaptığı açıklamada Şarköy ilçesindeki hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

 

“İLÇEMİZE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARIN SÖZÜNÜ VERDİK"

 

Karadeğirmen ve Olukbaşı derelerinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ  Büyükşehir Belediyemizin ıslah etmiş olduğu Şarköy Karadeğirmen ve Olukbaşı derelerinin temizlenmesi, çevre düzenlemesi ve mavi bayraklı sahillerimizin kıyı düzenleme çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulunduk. Şarköy Belediye Başkanımız Alpay Var ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda ilçemize yapacağımız çalışmaların sözünü verdik." dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10