Kapaklı Belediyesi Cuma namazı öncesi maske dağıttı

Uzun bir aranın ardından dün yeniden ibadete açılan camilerde, ilk Cuma namazı kılındı. Koronavirüs önlemleri doğrultusunda cami avlularında sosyal mesafe kuralına göre kılınan Cuma namazı öncesinde

Kapaklı 29.05.2020 19:26:00 0
Kapaklı Belediyesi Cuma namazı öncesi maske dağıttı

Kapaklı Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Cuma namazı kılınan cami ve mekanlarda cemaate tek kullanımlık maske dağıttı.

 

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

 

Koronavirüs salgınına karşı atılan normalleşme adımları kapsamında dün yeniden ibadete açılan tüm camilerde ve açık alanlarda dezenfekte işlemlerini tamamlayan Kapaklı Belediyesi, Cuma namazı öncesi cemaate maske dağıttı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin "Belediye ekipleri normalleşme programı kapsamında öncelikli olarak namazların kılınacağı cami bahçesi, avlusu ve açık alanlarda temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Ardından toplum sağlığını korumak için Cuma namazı öncesi müftülük tarafından belirlenen alanlarda vatandaşlara maske dağıtıldı. Birlik ve beraberliğimizin sembolü olan camilerimizde yeniden buluşmamızın huzurunu yaşıyoruz" dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10