Pazar girişinde 200 metrelik kuyruk!

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'ne alışveriş için gelmek isteyenler, yaklaşık 200 metrelik kuyruk oluşturdu. Tekirdağ Büyükşehir ve Çerkezköy Belediyesi zabıta ekipleri gözetiminde sırada bekleyen vat

Çerkezköy 31.05.2020 18:07:00 0
Pazar girişinde 200 metrelik kuyruk!

Çerkezköy'de Perşembe ve Pazar günü kurulan halk pazarına girişte koronavirüsü tedbirleri uygulandı. Ekipler, vatandaşların tek tek ateşini kontrol ederken, dezenfeksiyon tünelinden geçilerek girilen pazar girişinde yaklaşık 200 metrelik kuyruk oluştu.

 

TEK TEK ALINDILAR

 

Çerkezköy'de Perşembe ve Pazar günleri kurulan halk pazarının etrafı koronavirüs tedbirleri kapsamında zabıta bariyerleriyle çevrildi ve pazara alışveriş için gelenler, giriş için tek kapıya yönlendirildi. Girişte ateşleri ölçülen vatandaşlar, belediyenin kurduğu dezenfeksiyon tünelinden geçtikten sonra içeri alındı. Ekiplerin sosyal mesafeye uymaları konusunda sürekli uyarmasına rağmen zaman zaman vatandaşlar kuralları hiçe saydı. Vatandaşlar ise pazara girmek için yaklaşık 200 metrelik kuyruk oluşturdu. Bazı vatandaşlar havanın sıcak olmasıyla birlikte bu duruma isyan ederken, ekipler ise vatandaşlara alışverişlerini kısa sürede bitirmeleri konusunda uyarıda bulundu. Maskesiz gelenlere belediye ekipleri tarafından maske dağıtıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10