Otogar dezenfekte edildi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilen şehirlerarası otobüs seferleri 1 Haziran tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak. Hummalı bir dezenfekte çalışması yapılan Çerkezköy Otogarı da sefe

Çerkezköy 31.05.2020 18:11:00 0
Otogar dezenfekte edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler otogarda dezenfekte çalışmaları yaparak Pazartesi günü başlayacak olan Çerkezköy-İstanbul seferleri öncesi hazır hale getirdi.

 

HAZIR HALE GETİRDİK

 

Koronavirüsün Türkiye’de de görülmesi üzerine sağlık önlemleri kapsamında iptal edilen şehirlerarası otobüs seferleri, 1 Haziran’da yeniden başlayacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye ekipleri ve Çerkezköy Otogarı esnafı da hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri "İlçemizdeki şehirlerarası otobüs terminalini, pandemi dönemindeki yeniden normalleşme takvimine göre seyahat kısıtlamasının kaldırılacağı 1 Haziran'a hazır hale getirdik. Ekiplerimiz, seyahat acentelerinin bürolarını, yolcu salonunu ile çok temas edilen noktalarda dezenfekte çalışması yaptı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından da otogardaki peronlar ve geniş alanlar yıkanarak temizlendi. 1 Haziran'da yolcu taşıyacak otobüs firmalarına ve yolculuk yapacak olan vatandaşlarımıza sağlıklı yolculuklar diliyoruz" dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10