O şüpheli önce serbest kaldı, sonra darp edildi

Çerkezköy İstasyon Mahallesi'nde evleri gözetlediği iddia edilen ve mahallenin korkulu rüyası haline gelen şüpheli Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün yakalanarak

Çerkezköy 5.06.2020 19:09:00 0
O şüpheli önce serbest kaldı, sonra darp edildi

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Kuzgun Sokak’ta evleri gözetlediği iddia edilen esrarengiz bir kişi mahalleyi ayağa kaldırmıştı. Emniyete çok sayıda şikayet gelmesine rağmen bu esrarengiz kişi bir türlü yakalamazken, mahallenin gençleri ise bu durum üzerine birleşerek mahallede sopalarla nöbet tutmaya başlamıştı.

 

MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI

 

Günlerdir bir yandan polisi bir yandan mahalleliyi peşine takan şüpheli önceki akşam Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Ergin A. çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Serbest kalmasının ardından kısa süre sonra iddiaya göre aralarında husumetli olduğu bir kişi ile Ambardere mevkiinde karşılaşan Ergin A. o kişi tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılan Ergin A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Ergin A.'yı darp ettiği iddia edilen şahıs ise gözaltına alınarak Gazi Polis Merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10