Çerkezköy'ün altyapı ve üstyapı sorunları görüşüldü

Çerkezköy Belediyesi Altyapı Koordinasyon Kurulu Haziran ayı toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında Çerkezköy Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Akay, toplantıda altyapı ve üsty

Çerkezköy 12.06.2020 17:29:00 0
Çerkezköy

 

Çerkezköy Belediyesi’nin toplantı salonunda yapılan yatırıldığı Altyapı Koordinasyon Kurulu toplantısına Çerkezköy Belediyesi, TESKİ, TREDAŞ, TELEKOM, GAZDAŞ, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü (KGYS-TEDES), Vodafone, Turkcell, TCDD, DSİ Türksat Genel Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞ BİRLİĞİ SAĞLANDI

 

Çerkezköy’e yapılacak altyapı ve üstyapı çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda, altyapı ve üstyapı çalışmalarının koordineli ve eş güdümlü bir şekilde yapılması yönünde görüş birliğine varıldı. Toplantıya katılan kurum ve kuruluşların yetkilileri, 2020 yılı içerisinde yapacağı çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

 

YAYA YOLUNDAKİ PANO, ELEKTRİK DİREKLERİNE ÇÖZÜM BULUNMALI

 

Altyapı Koordinasyon Kurulu’nun açılış konuşmasını Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı. Belediye Başkanı Akay, Çerkezköy genelinde kaldırım ve yaya yollarında bulunan çeşitli kurumlara ait pano, elektrik direkleri vb. engellerin yaya akışını olumsuz etkilediğini ve görüntü kirliliğine neden olduğunu kaydederek, bu konu ile ilgili çözüm üretmek noktasında koordineli şekilde çalışılması gerektiğini belirtti.

 

AZAMİ HASSASİYET GÖSTERMELERİNİ İSTEDİ

 

Kurumların kent genelinde yapacağı altyapı ve üstyapı yatırımlarının koordineli ve eş güdümlü bir şekilde yapılmasının önemli olduğunun altını çizen Akay, alt ve üst yapı yapacak kurumların bu konuda azami hassasiyet göstermelerini istedi ve çalışmalar konusunda kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini vurguladı.

 KURUMLAR PROJELER HAKKINDA SUNUM YAPTI

Belediye Başkanı Akay’ın konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile Mimar Mustafa Kamburoğlu Çerkezköy Belediyesi’nin yapacağı çalışmalar ve projeler ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Ardından toplantıya katılan TESKİ, TREDAŞ, TELEKOM, GAZDAŞ, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü (KGYS-TEDES), Vodofone, Turkcell, TCDD, DSİ Türksat Genel Müdürlüğü yetkilileri yapacakları yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve koordineli, uyum içerisinde çalışmaları noktasında görüş birliğine vardı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10