Çerkezköy'de sağanak etkili oldu

Çerkezköy'de Cumartesi günü öğlen saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sü

Çerkezköy 14.06.2020 08:53:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy'de sağanak nedeniyle pek çok noktada su baskınları oldu. Kent merkezinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Alt geçitler başta olmak üzere, yağışın fazla olduğu ve eğimli yerlerde su baskınları meydana geldi.

 

İŞYERLERİ VE DURAKLARA SIĞINDILAR

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısını yaptığı sağanak yağış  Cumartesi günü Çerkezköy'de etkisini gösterdi. Köşem Kavşağı, Fatih Caddesi ve Altıyol Kavşağı başta olmak üzere bazı cadde ve sokaklarda meydana gelen yoğun su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte zorlandı. Polis ve zabıta ekipleri su birikintileri nedeniyle trafikte ilerlemekte zorlanan sürücülere herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için uyarılarda bulundu. Yağmura dışarıda yakalanan vatandaşlar da işyerleri ve otobüs duraklarına sığınarak yağmurun dinmesini bekledi. Sağanak yağmur nedeniyle bazı ev ve işyerleri de su baskınlarından olumsuz etkilendi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10