AK Partili Özcan'dan Albayrak'a veryansın

Normalleşme sürecinin başlamasıyla Yönetim Kurulu toplantılarını ilçelerde gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın önceki gün Saray'da gerçekleştirdiği toplantÄ

Tekirdağ 16.06.2020 12:44:00 0
AK Partili Özcan

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantılarını ilçelerde yapma kararı aldıktan sonra ilk toplantısını Şarköy’de gerçekleştirmişti. Haftalık yönetim kurulu toplantısının ikincisini ise Saray’da gerçekleştirdi. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Saray’a gelerek öncelikle Saray Kaymakamı Adnan Tezcan’ı, ardından sırasıyla İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emrah Kaya, İlçe Tarım Müdürü Asuman Ertaflan ve Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak’ı ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve Yönetim Kurulu, muhtarlar ile buluşarak Saray’a yapılan yatırımları ve yaşanan sıkıntılar ile ilgili talep ve çözümleri dinledi.

 

“BU MASALA BİZ İNANALIM MI? İNANMAYALIM MI?”

 

Su faturalarının çok yüksek gelmesi ile ilgili kendilerine vatandaşlardan çok sayıda şikayet geldiğini, konu ile ilgili TESKİ ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamanın anlaşılır olmadığını ifade eden İl Başkanı Mestan Özcan, “Büyükşehir Belediye Başkanı pandemi boyunca insanımızın evde kaldığını, evde çok su içtiğini, su tükettiğini söylüyor. O yüzden de faturaların şiştiğini ifade ediyor. Tabi bu masala biz inanalım mı? inanmayalım mı? biz bilmiyoruz. Su faturalarının yükselme nedeni acaba buradan sormak istiyorum. Askı’da fatura diye bir kampanyaları var onların. Acaba nasıl olsa bu su faturası çok yüksek nasıl olsa başkası ödeyecek şişir şişirebildiğin kadar mı? diyorlar. Ne diyorlar bilmiyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

 

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA LÜTFEN ZULÜM ETME”

 

Özcan, geçen hafta Süleymanpaşa’da gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Kadir Albayrak’a ‘Bana Zulüm ediyorsun, Bana Zulüm etme’ çağrısına destek çıkarak Kadir Albayrak’a AK Partili belediyelere engel olma diyerek çağrıda bulundu. Özcan “Biz de buradan aynı çağrıyı tekrar yeniliyoruz. Ey Büyükşehir Belediye Başkanı bizim belediye başkanlarımıza lütfen zulüm etme. Münür Karaevli var, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanımız orada biliyorsunuz bu zulüm etme nidasını ortaya koyarken oda oradaydı ve kalkıp bir cümle dahi söyleyemedi. Çünkü burada bir zulüm var. Bu zulmü biz burada kınıyoruz. Büyükşehir belediye başkanımızın AK Parti Belediye Başkanlarının önünde engel olmasını istemiyoruz. Onlara zulmetmesini istemiyoruz, onları kucaklamasını istiyoruz.” dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10