Gençlik ve spor kompleksi ihale aşamasına geldi

Ergene Belediyesi tarafından Vakıflar Mahallesine yapılması planlanan Vakıflar Gençlik ve Spor tesisi projesi tamamlanarak ihale aşamasına geldi.42 bin metrekareye yakın alan üzerine yapılması planlanan kompleks ile ilg

16.06.2020 10:51:00 0
Gençlik ve spor kompleksi ihale aşamasına geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel büyük bir spor tesisini Ergene’de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Vakıflar mahallesine 41 bin 891 metrekare alan üzerine yapılacak olan Vakıflar Gençlik ve Spor tesisi projesi tamamlanarak ihale aşamasına girdi.


HAYIRLI OLSUN

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel " Söz verdiğimiz projelerimizi tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu Ergene’de ki vatandaşlarımız ile birlikte yaşamaktan gurur duyuyoruz. Halkımıza ne söz verdiysek onu yapıyoruz, Vakıflar Mahallemize kazandıracağımız büyük spor tesisimiz ihale aşamasına geldi. Vakıflar Mahallemizde gerçekleştirilecek olduğumuz projemiz ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere her yaş grubunda ki vatandaşlarımızın faydalanabileceği “Açık Spor Alanı/Futbol Sahası’nı halkımızın hizmetine sunacağız. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla erişim sağlayabilecekleri, saha sporları alanlarından faydalanarak hem beden hem de ruh sağlıklarını destekleyecekleri alanlar oluşturarak özellikle gençlerimizi spor ile bütünleştirecek, birçok kötü alışkanlık ve kötü ortamlardan korumaya çalışacağız” dedi.

 

BÜFE VE OTOPARK OLACAK

 

Yetkililer ise yaptığı açıklamada " 65m x 108m çim saha projesi içinde 450 kişi kapasiteli seyirci tribünü, idari bina, 4 adet soyunma odası, wc, duş alanları, revir odası, antrenör ve hakem odaları ile büfe ve otopark olacak" dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10