Çınarlı Mahallesi'nde 2. etap asfaltlaması başladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından merkez ve kırsal mahallelerde devam eden yol yapım onarım ve kaldırım düzenleme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Çınar

Süleymanpaşa 16.06.2020 13:14:00 0
Çınarlı Mahallesi

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, merkezdeki Değirmenaltı, Çınarlı ve Bahçelievler mahallelerinin yanı sıra Karacakılavuz ve Banarlı kırsal mahallelerinde de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

YÜKSEL VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

 

Kırsal mahallelerin yol ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak için çalışan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Banarlı ve Karacakılavuz mahallelerinde çalışmalara başladığını, özellikle Süleymanpaşa’nın en büyük kırsal mahallesi olan Karacakılavuz’da ana caddeler başta olmak üzere birçok noktada yol yapım ve onarım faaliyetlerine hız verildiğini kaydeden Başkan Yüksel, çalışmaları incelerken aynı zamanda Karacakılavuzlu vatandaşlarla sohbet etmeyi ve fikir alışverişinde ihmal etmedi.

 

“ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

 

İncelemelerde bulunan Yüksel, “Karacakılavuz mahallemizde devam eden yol ve kaldırım yenileme çalışmalarımızı yerinde inceleyerek bilgi aldık. Başkan Yardımcımız Gökhan Saygı ile birlikte ziyaret ettiğimiz mahallemizde, vatandaşlarımızla sohbet ederek, esnafımıza hayırlı işler diledik. Kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak Karacakılavuzlu hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız.” dedi. Yüksel, ayrıca Banarlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen çocuk parkı, düğün salonu ve yol çalışmalarını da inceledi.

 

HASAN AĞA VE KADİR İNANIR SOKAK ASFALTLA KAPLANACAK

 

Kırsal mahallelerin yanında merkez mahallelerde de asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyen yüksel, Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesi üzerinde ikinci etap asfalt çalışmalarına başlandığı ifade etti. Yol ve kaldırım çalışmalarının da sürdüğü caddenin kısa sürede tamamlanacağını belirten Yüksel, ekiplerin Değirmenaltı ve Bahçelievler mahallelerinde, Hasan Ağa ve Kadir İnanır Sokak’ın da asfaltla kaplanarak burada yaşayan vatandaşların yol sorununun da ortadan kalkacağının müjdesini verdi.

 

“HEDEFİMİZ YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAK”

 

Yüksel, incelemeler hakkında açıklamasına şöyle devam etti: “Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesi üzerinde, geçtiğimiz günlerde 1. etabını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz bölgede, 2. etap asfaltlama çalışmalarına başladık. Cadde boyunca yapacağımız yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Sezayi Çetin, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Uzunlar, Belediye Meclis Üyelerimiz Fedai Yüksel ve Muhammet Karaman ile birlikte yerinde inceleyerek, ekiplerimize kolaylıklar diledik. Devam eden çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulanarak, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Havalar müsaade ettiği müddetçe gece gündüz demeden yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaz sonuna kadar yıllardır el değmemiş ve ihmal edilmiş bütün yollarımıza el atarak Süleymanpaşamızın yol sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.”

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10