İYİ Partili Metiner 100 delege ile yola çıktı

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Tekirdağlı Serbest Mali Müşavir Gökhan Metiner, "Yapılacak olan İyi Parti 2. olağan il kongremizde il başkanlıÄ?

Tekirdağ 17.06.2020 13:29:00 0
İYİ Partili Metiner 100 delege ile yola çıktı

 

Tekirdağlı Serbest Mali Müşavir Gökhan Metiner, önceki gün Tekirdağ’da bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Basın açıklamasında yüzün üzerinde delegenin destek verdiği Metiner, Tekirdağ’ı İYİ Parti’nin kalesi yapacaklarını kaydetti. Metiner’in, adaylığını açıkladığı toplantıda 100’ün üzerinde delege ve partililer katıldı. Basın açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Metiner, daha sonra ise delege ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YEREL SEÇİMLERDE ADAY ADAYIYDI

 

Yaklaşık 25 yıldır Tekirdağ Süleymanpaşa’da serbest muhasebeci mali müşavir olarak serbest çalıştığını, siyasette uzun yıllar il ve ilçe teşkilatlarında görev ve sorumluluk aldığını belirten Serbest Mali Müşavir Gökhan Metiner, İYİ Parti kuruluş aşamasından beri cesurlar hareketinin içinde olduğunu belirtti. Verilen her görevi tereddütsüz ve parti disiplini içerisinde yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Gökhan Metiner, yerel seçimlerde İYİ Parti Süleymanpaşa Belediye Başkanı Aday Adayı ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak çalıştığını kaydetti.

 

“SOKAĞIN NABZINI EN CİDDİ ŞEKİLDE TUTACAĞIZ”

 

Tekirdağ’da iyilik hareketini hak ettiği menzile ulaştırmak için mücadele edeceklerini vurgulayan Metiner açıklamasında “Güçlendirmiş parlamenter sistem ile parlamenter demokrasiye dönmek için, iyi partinin ilkeleri olan, hukuk, demokrasi, adalet demek için, hürriyet demek için, milli egemenlik demek için, önce millet demek,  açık dürüst ve hesap verebilir olmak için,  eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak için, milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak için, küskünlerimizle kucaklaşıp,  STK’lar ile istişare edip, iş çevreleri ile diyalog kuracağız, basın dünyamızla dirsek temasında olup böylelikle sokağın nabzını en ciddi şekilde hep birlikte beraber tutacağız” dedi.

 

‘TEKİRDAĞ’I İYİ PARTİ’NİN KALESİ YAPACAĞIZ’

 

“Partimizi Trakya’nın kalesi yapacağız’ diyerek açıklamasını sürdüren Metiner, bu yolda mücadele ederken “Asla kimseyi bölmeyeceğiz, asla kimseyi kutuplaştırmayacağız, aksine birleştirip bütünleştirecek ve kucaklaştıracağız. İYİ partinin farkı budur. Sizlere söz veriyorum, tüm teşkilatımızda katılımcı demokrasi hayata geçecek.” şeklinde konuştu. Yönetimin şeffaf olacağının altını çizen Metiner, “Birlikte karar alacak birlikte uygulayacağız.  Ben değil Biz olacağız asla yalnız yürümeyeceğiz.  Birlikte daha iyi daha güçlü olacağız. Çünkü hepimizin bildiği gibi bu makamlar sorun ve isteklerden kaçma değil aksine sorun ve isteklerinin üzerine giderek onları çözme, yerine getirme makamlarıdır.” ifadelerini kullandı.

 

“İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

 

İYİ Parti’yi ilk genel seçimde sandıktan birinci parti olarak çıkartacaklarını dile getiren Metiner, adaylığını şu sözler ile açıkladı: “Bizler siyaseti temiz bir geçmiş, güven veren bir anlayış, ufku geniş ve doğrular üzerinden yapmak için,  yapılacak olan İyi Parti 2. olağan il kongremizde il başkanlığına güçlü ve liyakatlı yol arkadaşlarım ile adayız, kararlıyız, inançlıyız, güçlüyüz, hazırız, Tekirdağ iyi olacak, Türkiye iyi olacak şimdi İyi’lik zamanı.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10