Sahte 'kayyum' yakayı ele verdi

Çerkezköy'de kendisini kayyum, savcı. hakim, müfettiş ve mali müşavir olarak tanıtıp savcı hakim tanıdıklarım var diyerek iş takibi ile vatandaşları dolandırmaya çalışan bir şahıs polis ek

Çerkezköy 17.06.2020 17:05:00 0
Sahte

 

 

Edinilen bilgiye göre Mustafa S. isimli şahıs Çerkezköy'deki vatandaşlara kendisini kayyum ve mali müşavir olarak tanıtarak dolandırmaya kalkıştı. Son olarak Saray Büyükyoncalı mahallesinde yaşanan ölümlü trafik kazası ile ilgili aileye kendisini mali müşavir olarak tanıtan Mustafa S. Çerkezköy ve Çorlu Adliyesi'nde hakim ve savcı tanıdıklarım var diyerek aileden iş takibi yapmak için 90 bin TL istedi. Parayı verdikten sonra şahısa ulaşamayan aile dolandırıldığını anlayarak soluğu karakolda aldı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Çorlu ve Çerkezköy'de bir çok kişiye aynı yöntemle kendisini kayyum, savcı. hakim, müfettiş ve mali müşavir olarak tanıtıp iş takibi karşılığında para isteyen Mustafa S. 'nin yakalanması için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı. Kendine özel kart çıkartan Mustafa S. önceki gün Çorlu'da yakalandı. Çorlu'dan Çerkezköy'e getirilerek dün Çerkezköy Adliyesine çıkartılan Mustafa S. tutuklanarak Tekirdağ cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10